Циклене на паркет

Циклене на паркет и дюшаме това е процес, при който се отнемат неравностите между паркетините с цел пълното изравняване на паркета и премахване на старият захабен лак, боя, безир или друго, като се цикли от по-едра шкурка към по финна.

След финното шлайфане се постига идеално гладка повърхност на положеният паркет. Цикленето сеизвършва с валова машина, поради спецификата на тази машина ъглите на помещението остават недостъпни, за тях се използва дискова машина и двете машини са обезпрашени.

От качественото циклене на паркета зависи и как ще изглежда паркета Ви след полагането на лак. След последното шлайфане паркета се почиства от останалия прах.

Старият паркет от естествено дърво е много ценен, защото той е изработен от много качествен материал, издръжлив във времето и притежаващ много топло и шумоизолиращи качества.

След циклене на паркет от качествена дървесина, подът става като нов, особено след нанасяне на подходящ лак. Специалистите от Бест Паркет връщат свежестта и уникалната красота на естествения, дървен паркет.

При циклене на паркет с подходяща техника се постига перфектно качество, а подът придобива много ефектна визия, която създава усещане за лукс. Ако вашият под е от естествено дърво, ние ще го върнем към нов живот. Висококвалифицирани специалисти с модерна техника ще обновят паркета ви бързо, качествено и на изключително достъпни цени.

Call Now Button